UPDATES

Ben jij Nederlands Beste Energie[s]topper?

Door Redactie - 13 november 2017

Tags:

De DOEN Energie[s]topper is een nationale competitie voor ondernemers en bestaande bedrijven met innovatieve oplossingen op het gebied van energiebesparing. Deelnemers maken kans op 100.000 euro waarmee ze hun producten of diensten verder kunnen ontwikkelen.

Dit bericht verscheen eerder op Doenenergiestopper.nl.

Heb jij een innovatief bedrijf of initiatief op het gebied van energiebesparing? Voor de competitie zijn we op zoek naar zogenaamde ‘zero heroes’: voorlopers op het gebied van energiebesparing en aanbieders van eenvoudig toepasbare producten of diensten in Nederland, die het consumenten en bedrijven makkelijk maken om energie te besparen.

Schrijf je nu in!

Om je aan te melden moet je een business concept van max. 3 A4 inleveren, waarin acht verschillende onderdelen worden behandeld. Zie hiervoor onze vereisten. Door je business concept in te sturen ga je akkoord met ons wedstrijdreglement. Je kunt je tot en met 27 november aanmelden door je business concept te uploaden via deze pagina. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

De top 5 deelnemers winnen coaching op maat via New Venture, worden ondersteund bij het schrijven van een schaalbaarheidsplan en worden voorbereid op de finale van 15 maart 2018. Daar zullen ze pitchen voor een vakkundige jury en strijden om een bedrag van 100.000 euro.

Een deel van onze criteria voor deelname;

  • Inzendingen dienen een energiebesparingspotentie en een innovatief karakter te hebben;
  • Het idee van de deelnemers richt zich op de Nederlandse markt.

Lees voor het aanmelden ons wedstrijdreglement met alle informatie over & criteria voor de DOEN Energie[s]topper.

Bron: Doen Energiestopper