Agenda

Webinar over informatieplicht energiebesparing

Is het energieverbruik van een bedrijf of organisatie meer dan 50.000 kWh of 25.000 m³ gasequivalenten? Dan geldt een Informatieplicht waaraan voor 1 juli 2019 voldaan moet zijn. Hoor er alles over op 15 juni in het informatieve webinar ‘Informatieplicht vereist actieve houding bedrijven en instellingen bij energiebesparing’.  

Openingsevent EU Green Week

De Gemeente Utrecht en het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) organiseren samen het openingsevent, met als thema ‘Groene steden voor een groenere toekomst’. Het event is het startschot voor de EU Green Week. Dit evenement is bedoeld voor strategen, ambtenaren, studenten én professionals die zich bezighouden met ruimtelijke ordening en stedelijke opgaven zoals duurzaamheid, groen in de stad en de energietransitie.

Workshop: Handleiding verduurzaming schoolgebouwen

Op 7 februari organiseren IVVD, ontwerp- en ingenieursorganisatie Arcadis, Boot Advocaten en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) een workshop over de Beslisboom, met toelichting op de maatregelpakketten, praktijkvoorbeelden en informatie over contracteren, aanbesteden en financieren.