TVVL


TVVL is de Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen en bestaat sinds 1959. TVVL, een personenvereniging met circa 1200 leden en 500 begunstigers, is één van de belangrijkste kennisplatforms op het gebied van utiliteitsbouw en installatietechniek. TVVL bundelt kennis en ervaring uit de verschillende vakgebieden verspreidt deze, ook internationaal, en stelt deze ter discussie.

Via regiobijeenkomsten, lezingen en conferenties en vakgerichte cursussen brengt TVVL haar belanghebbenden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de elektro-, klimaat- en sanitaire techniek en op gebied van gebouwautomatisering. Daarnaast publiceert TVVL handboeken en het maandelijkse TVVL Magazine. TVVL zet zich bij alle activiteiten in voor een duurzame wereld, in de vaste overtuiging dat we zuinig moeten omspringen met de eindige resources van onze planeet.

Website: www.tvvl.nl
Contactpersoon: John Lens