Toolkit Duurzame Winkelcentra gelanceerd

Ruud Lubbers heeft het eerste exemplaar van de Toolkit Duurzame Winkelcentra ontvangen uit handen van Bart Kuil, directeur van AM Real Estate Development.

Toolkit Duurzame Winkelcentra

De Toolkit Duurzame Winkelcentra is een praktisch instrument om winkelcentra duurzaam te ontwikkelen, te realiseren en te exploiteren. Het boek biedt concrete handvatten om winkelcentra op diverse aspecten te verduurzamen. De Toolkit is gebaseerd op de certificering BREEAM-NL. Voor diverse typen winkelcentra zijn energieconcepten bedacht die vertaald zijn in energiebesparing, EPC en kosten en opbrengsten.

Concrete oplossingen

De Toolkit Duurzame Winkelcentra is gericht op projectontwikkelaars, beleggers en retailers die met verduurzaming van winkelcentra bezighoudt. De Toolkit is tot stand gekomen op initiatief van en in samenwerking met AM, Corio Nederland, SCM Europe, Grontmij Vastgoedmanagement en Ahold Vastgoed.

Lees hier een eerder interview met Lara Muller, Head of CSR bij Corio Nederland.

Bekijk een video met een korte uitleg over het hoe en waarom van de toolkit:

Bestel de toolkit hier.


Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>