Handleiding Duurzaam Inkopen beschikbaar

Een handleiding Duurzaam Inkopen is opgesteld door AgentschapNL in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De handleiding is omgezet naar .html door facilitaire informatie online. De handleiding is beschikbaar op Pianoo, expertisecentrum voor aanbesteden. Het is mede mogelijk gemaakt door Facilitaire Info Online.

Doel
Het doel van de handleiding is om inkopers en andere betrokkenen bij inkoopprocessen bij overheden te helpen bij duurzaam inkopen. Ze is opgesteld in het kader van het programma Duurzaam Inkopen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (I&M). De handleiding is een hulpmiddel bij het gebruik van de criteriadocumenten. De criteriadocumenten beschrijven voor circa 45 producten, diensten en werken welke duurzaamheidscriteria overheden kunnen gebruiken om duurzaam in te kopen.

Handboek

Bekijk hier het handboek online en bekijk het handboek hieronder in PDF-vorm.