Oproep: Win als gemeente een Energielabelposter!

Welke gemeente (of andere overheid) heeft recent een gebouw ingrijpend verduurzaamd? Agentschap NL wil graag tijdens de Dutch Green Building Week Energielabelposters uitreiken voor gemeentelijke gebouwen die minimaal 4 energielabelstappen hebben gemaakt. Een mooi moment voor uw gemeente om het gebouw en/of de wethouder in het zonnetje te zetten!

Aanmelding

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95Agentschap NL wil hiermee aandacht vragen voor de kansen die gemeenten hebben om hun gebouwen te verduurzamen en daarmee energie, CO2 en geld te besparen. Aanmelden kan tot 15 juni bij Irma Thijssen, irma.thijssen@agentschapnl.nl of 088-6027856.

Dutch Green Building Week 2012

Tijdens de Dutch Green Building Week 2012 ontvingen wethouder Ruud Schouten  van de gemeente ‘s-Hertogenbosch en directeur Jan van der Putten van de Verkadefabriek van manager Jo Daemen van Agentschap NL energielabelposters voor de ingrijpende verduurzaming van het Veilinghuis (van label G naar A) en de Verkadefabriek (van label G naar A+). Wethouder Gilbert Isabella van gemeente Utrecht ontving een poster van Rob Boeree, directeur van Agentschap NL, voor de verduurzaming van het Utrechts Archief. Rob Boeree reikte in juni een energielabelposter uit aan Commissaris van de koningin van Noord-Holland Johan Remkes voor het provinciekantoor in Haarlem, dat is verduurzaamd van energielabel G naar A++.

Lees hier een casebeschrijving over de verduurzaming van de Verkadefabriek.

Dutch Green Building Week 2013

De Dutch Green Building Council, lid van het Platform Duurzame Huisvesting, organiseert van 16 tot en met 20 september 2013 de derde editie van de Dutch Green Building Week. Deze week staat in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Thema van dit jaar is: ‘Green meets business’.