Building Holland: platform voor het Nieuwe Bouwen


Amsterdam RAI en kennisplatform Duurzaam Gebouwd organiseren samen Building Holland ‘nieuwe stijl’; hét jaarlijkse platform voor beslissers in de woning- en utiliteitsbouw.

Een nieuw topevenement dat kennis- en netwerkdeling centraal stelt. Tijdens Building Holland worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het ontwikkelen, realiseren, renoveren en onderhouden van woning- en utiliteitsbouw gepresenteerd. Alle schakels in de keten komen op dit plaform voor het Nieuwe Bouwen bijeen om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector mede vorm te geven.

Building Holland kenmerkt zich door topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten. Voor bezoekers is Building Holland een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s, inclusief keynotes, workshops en masterclasses.

Building Holland wordt van 6 tot en met 8 mei 2014 gehouden in Amsterdam RAI.

Op 7 mei om 15.00 uur zal het Platform Duurzame Huisvesting op het hoofdpodium de Menukaart Prestatiecontracten lanceren.

Meer informatie is te vinden op www.buildingholland.nl. Building Holland is ook te volgen via Twitter (@BuildingRAI).