Workshop regelstrategieën 16 april


Hoe komt u er achter dat er energie verspild wordt? Welke stappen kunt u als organisatie zetten om herhaling te voorkomen? De afgelopen jaren hebben de sprekers van deze middag veel kennis en ervaring opgedaan met dit onderwerp. Doe hier uw voordeel mee en meldt u direct aan.

Workshop regelstrategieënIn het kort

De workshop spitst zich vooral toe over hoe energieverspilling kan worden opgespoord, wat de oorzaken van energieverspilling zijn en wat er aan gedaan kan worden, zowel technisch als procesmatig.

Het is een interactieve bijeenkomst met veel praktijkvoorbeelden van deskundigen. Tijdens de middag kunt u eventueel werken aan uw eigen case met betrekking tot energieverspilling of comfortproblemen in een van uw gebouwen.

Programma

Lunch vanaf 12:30
Start 13:30
Napraten en netwerkborrel vanaf 16:45
Einde 17:45

Meer weten?

Leest u dan vooral de volledig uitnodiging onderaan de pagina bij ‘downloads’. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer (030) 275 96 29 of via het e-mail adres info@mjaworkshops2014.nl.