DGBC-evenementen tijdens Building Holland


Building Holland

Van 6 t/m 8 mei 2014 staat Amsterdam RAI helemaal in het teken van duurzaam ontwikkelen, bouwen en exploiteren tijdens het geheel vernieuwde event Building Holland. De Dutch Green Building Council is partner van Building Holland en is vertegenwoordigd met een stand.

Ook organiseert DGBC een aantal evenementen en is betrokken in een aantal centrale evenementen. Zo is er dagelijks een mini-pitch BREEAM for Dummies op de stand van FME-CMW. Op dinsdag geeft Guido Slokkers(DGBC) op de Nexus Stage een Workshop BREEAM-NL. Om 15.00 uur diezelfde dag zullen Maarten Dansen(DGBC) en Ad van der Ven, ontwerper van de Outstanding Venco Campus worden geïnterviewd door Frenk van der Linden. De centrale vraag in het interview:

Is duurzaamheid slechts een marketingtool of biedt het ook op andere wijze nog rendement voor de belegger en gebruiker?

Lees meer over de andere events van DGBC op Building Holland.