PDH Actief op Provada 2014


Afgelopen Provada heeft het Platform Duurzame Huisvesting twee bijdragen verzorgd.

FM Square

FMN was sponsor van het FM Square en heeft het mogelijk gemaakt dat Selina Roskam woensdagmiddag de bezoekers van het plein heeft kunnen bijpraten over groene huurcontracten. In een sneltreinvaart lichtte ze de twee instrumenten van het Platform Duurzame Huisvesting toe die interessant zijn voor de huurders, namelijk de Greenlease Menukaart en het Greenlease Dashboard.

Green Room

Op de rand van het DGBC plein bevond zich de Green Room waar donderdagmorgen Albert Hulshoff een college gaf over prestatiecontracten, ESCo’s en de relatie met greenlease. Ook hier liet hij een tool zien van het Platform Duurzame Huisvesting, namelijk de Menukaart Prestatiecontracten.

Inmiddels is de Menukaart ook gevuld met interessante bijlagen rondom prestatiecontracten.

Platform Duurzame Huisvesting was sponsor van het DGBC plein.

greenroom