Prestatieverbetering bij leerlingen: Verlichting helpt!


Met beter licht voelen we ons allemaal prettiger. Presteren doen we beter wanneer we ons prettiger voelen. Dat geldt ook voor leerlingen en leerkrachten op school. Betere verlichting in een school verbetert het welzijn en daarmee ook de Verlichting helptprestaties. Vanaf 1 januari worden schoolbesturen verantwoordelijk voor onderhoud en renovatie. Heeft u renovatieplannen voor uw schoolgebouw? Waar moet je allemaal op letten als het de verlichting betreft?

In een korte workshop bij u in de buurt krijgt u de gelegenheid om van experts te horen wat en hoe verlichting hieraan kan bijdragen. U krijgt de mogelijkheid om bij een school te kijken waar de verlichting recent is gerenoveerd en hoe men dit ervaart.

Kijk hier voor het programma.

Deelnemen

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De workshops worden op vier locaties gegeven. U kunt zich aanmelden voor de volgende locaties:

  • 1 oktober Bogermanschool, Houten
  • 8 oktober Hogeschool van Amsterdam, Locatie: Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4, Amsterdam
  • 5 november Zuid Nederland
  • 12 november NHL, Hogeschool van Leeuwarden

Voor meer informatie kunt u mailen naar nla@fme.nl.