Studiedag Veilig Gebouw- en Installatiebeheer


Veilig werken is in de praktijk vooral werken met veilige en goedgekeurde middelen. Het gebruik van machines, gereedschappen, apparaten en installaties mag geen risico opleveren. Voor veilig werken is veilig gedrag nét zo belangrijk. Heldere voorlichting, duidelijke werkinstructies, het juiste gebruik van middelen en regelmatig onderhoud en keuring (vaak verplicht), verhogen de veiligheid. Daar zijn werkgevers en werknemers samen verantwoordelijk voor!

NVDOOp 4 november organiseert NVDO de studiedag Veilig Gebouw- en Installatiebeheer. Tijdens deze studiedag leert u alles over veilig werken rondom gebouwen en installaties. Maar ook: Hoe zit het met de wet- en regelgeving? Wat is de positie van risicobeheersing? En hoe zit het met werken op daken en de valbeveiliging? Tijdens deze studiedag leert én ervaart u wat veilig werken is! Voor de optimale beleving hebben we voor u een praktijkoefening opgetuigd.

Bestemd voor

Beheerders van gebouwencomplexen, hoofden technische dienst, hoofden facility management (kantoren, onderwijs, ziekenhuizen), inspecteurs en iedereen die rondom gebouwen en installaties werkt. Deze studiedag is ook voor toeleveranciers. Bent u verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw organisatie, of is uw collega zo’n functionaris, neem dan deel aan deze waardevolle dag! Bent u zelf niet in de gelegenheid, dan kunt u zich door een collega laten vertegenwoordigen.

Gratis Introducé(e)

De NVDO stimuleert graag jongeren voor dit onderwerp daarom kunt u iemand jonger dan 35 jaar als gratis introducé(e) meenemen naar deze dag.

Kosten en Annulering

De kosten (ex BTW) van deelname bedragen slechts € 395,- voor NVDO-Leden en, € 495,- voor niet-leden. In het inschrijfgeld is inbegrepen: deelname aan de studiedag, lunch, koffie en thee in de pauzes, borrel en de presentaties van de sprekers. Tot 21 oktober 2014 kan kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt het totale bedrag in rekening gebracht. Het is altijd mogelijk een vervanger uit de eigen organisatie te sturen.

Aanmelden klik hier