Congres 6 november 2014 “Tijd om wakker te worden…!”


Stichting Duurzame Scholen organiseert nu voor de 4e keer ook in 2014 een onderwijscongres. Dit jaar wordt het congres gehouden in Leerhotel het Klooster in Amersfoort, een oude locatie met een nieuwe bestemming. Stichting Duurzame Scholen is een alliantie van kennisorganisaties en bedrijven ter bevordering van de duurzame kwaliteit van ieder schoolgebouw in Nederland. Wij ontzorgen scholen met allerlei vragen over het binnenklimaat, energie, renovatie/nieuwbouw, financiering, lesprogramma’s en wet-en regelgeving. Maar altijd in het teken van duurzaamheid!

Het thema tijdens dit congres is: ‘Tijd om wakker te worden..!’

De Scholen zijn weer begonnen! De vakantieperiode is alweer een tijd achter de rug en de meeste kinderen gaan alweer naar school. Ook merkt Stichting Duurzame Scholen dat de bedrijvigheid weer op gang komt. Bedrijven zijn weer volop opzoek naar hoe ze scholen op de beste manier kunnen ontzorgen en kunnen helpen met een duurzame school. Maar wat is een duurzame school?

Stichting Duurzame Scholen helpt ook dit jaar weer om hier een antwoord op te geven. Tijdens ons jaarlijks onderwijs congres op 6 november, zetten wij u op scherp met uiteenlopende onderwerpen en schudden u wakker met spraakmakende sprekers en pittige discussies. We gaan er vanuit dat we op die dag samen met u het antwoord zullen vinden. Maar liefst vijftien sprekers zijn uitgenodigd om te komen spreken, met daarbij Anne-Marie Rakhorst als keynote spreker en Lisa Wade als dagvoorzitter. Ieder met zijn visie over onderwijs en duurzaamheid.

Leuk om te weten is dat scholen, schoolbesturen en gemeenten 100 euro korting (normale prijs: €229) ontvangen. U kunt hiervoor de kortingscode ONDERWIJS2014 gebruiken tijdens uw aanmelding. Daarbij geven wij bij de eerste vijf aanmeldingen (bovenstaande sector) een GRATIS kaart weg.

Aanmelden

Via onze speciale congreswebsite congres.duurzamescholen.nl kunt u zich aanmelden. U maakt daar tevens uw keuze uit het programma, zodat er voor elke bezoeker een persoonlijke dag ontstaat. De persoonlijke keuzes worden omlijst door een interessant plenair programma en uiteraard is er ruim tijd voor netwerken en borrelen.