Vastgoed & Energie Congres combineert sectoren


Donderdagmiddag 27 november is de derde editie van het Vastgoed & Energie Congres. Het congres maakt cross-overs tussen verschillende industrieën en sectoren. De vastgoed- en energiesectoren verkeren in een transitiefase, met een eigen dynamiek. Het Vastgoed & Energie Congres brengt deze twee werelden op strategisch niveau bij elkaar. Gedeeld worden business-kansen en nieuwe zakelijke proposities.

De ervaring leert

vastgoedjournaalKoplopers vertellen over hun motieven, hobbels en successen op weg naar extreme energiezuinigheid. Innovatieve nieuwkomers en bestaande marktpartijen presenteren de nieuwste ontwikkelingen. Op www.vastgoedjournaal.nl staat het complete programma.

Voor wie?

Onder meer installatiebedrijven, adviseurs, beheerders, overheden, bouwers, woningcorporaties. vastgoedgebruikers.

Waar en wanneer?

  • Op donderdag 27 november van 13.00 tot 16.45 uur (daarna netwerkborrel) in Lensvelt showroom
  • Breda.
  • Kosten: Per persoon € 99,- (excl. btw).

Inschrijven?

Het congres heeft plaats voor 200 mensen. Stuur voor aanmelding een mail naar info@vastgoedjournaal.nl met uw adresgegevens. Vermeld als onderwerp: Vastgoed & Energie.