NVDO jongerenboard: The Future is Now


De NVDO Jongerenboard, Young TVVL, Uneto-VNI, NVTG, FMN en Bouwend Nederland organiseren op donderdag 22 januari a.s. het gezamenlijke Jong Professionals Event: The Future is Now.

“Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen.”

NVDOBen jij ondernemer of een ondernemende professional en wil je succesvol en van betekenis zijn in de wereld van morgen? Dat kan! Op 22 januari 2015 kom je in contact met ‘De Nieuwe Makers’ en hun ideeën die jou inspireren om de wendbaarheid van jezelf en je organisatie te vergroten. Hoe ziet ondernemerschap eruit over vijf jaar? Op welke trends speel je in en welke diensten, producten en waarden lever je in 2020?

We nemen je tijdens een energieke ochtend, waarin stilzitten geen optie is, mee naar de wereld van morgen. We halen je, in een niet alledaagse omgeving uit je comfortzone, maken je ‘prettig ongerust’ maar bieden je ook handvatten waarmee je direct aan de slag  kan gaan om je adaptieve vermogen te vergroten. We gaan in op het belang van innovatie voor iedere onderneming en organisatie en tonen je de belangrijkste maatschappelijke en technologische trends.

Kijk voor meer informatie op NVDO.nl