Symposium Groene Groei


Op 5 februari organiseert Monitor Duurzaam Nederland het symposium Groene Groei. U krijgt tijdens dit symposium inzicht in de belangrijkste resultaten van de Monitor. Sprekers uit verschillende gelederen geven hun visie op de uitdagingen voor de toekomst en de rol van de overheid en andere maatschappelijke actoren.

Keynote spreker is Professor Paul Ekins, directeur van de UCL Institute for Sustainable Resources van de Universiteit van Londen en lid van het UNEPInternational Resource Panel. Hij spreekt over groene innovaties. Vervolgens krijgt u verdere verdieping in één van de parallelle sessies en gaat u in gesprek met andere partijen uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheid en wetenschap.

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.