Geslaagde 1e editie Nationale ESCo Congres 2015


Maar liefst 224 financiers, opdrachtgevers en -nemers namen dinsdag 31 maart deel aan het Nationale ESCo Congres 2015 in de Amsterdam RAI. Met een totaalimpressie van een 7,3 was deze 1e editie, met het thema ‘It takes 2 to tango’, een groot succes.

Naast een programma met diverse keynotes, pitches en 16 workshops vond ook de lancering van de Nederlandse Leidraad Aanbesteden voor Energieprestatiecontracten (EPC’s) plaats. Daarnaast hebben 33 partijen aan het eind van de dag de Europese gedragscode voor EPC’s ondertekend op het hoofdpodium van Building Holland 2015, eveneens in Amsterdam RAI.

94% van de deelnemers gaf een positieve aanbeveling over dit congres, zo blijkt uit de evaluatiecijfers van de deelnemers. Zij waardeerden de keynote van Jaap Schaveling en Lieven Callewaert van de Nyenrode Business Universiteit het hoogst met een 8. Ook de workshops kregen veelal hoge beoordelingen. Bekijk hier alle evaluatiecijfers.

Wilt u het congres herbeleven? Dit kan met de foto’s van het congres en binnenkort ook met de sfeerimpressievideo op het Building Holland YouTube kanaal. Bent u benieuwd naar de presentatiebestanden van onder meer Meindert Smallenbroek en Haarlemmermeer-wethouder John Nederstigt? Samen met de presentatiebestanden van alle workshops en de aanwezigheidslijst staan deze op de terugblikpagina van het Nationale ESCo Congres.