Interactieve presentatie tools PDH 2 juni tijdens PROVADA


Het Platform Duurzame Huisvesting presenteert tijdens de PROVADA op dinsdag 2 juni op een interactieve wijze de tools die zij ontwikkeld heeft. Een vierde tool over Duurzaam beheer en onderhoud van platformlid ISSO wordt ook tijdens deze workshop meegenomen.

Tijdens de workshop is het mogelijk om bij één van de vier tafels die elk een tool vertegenwoordigen aan te schuiven. De experts die deze tafels bezetten leggen kort uit wat de tool inhoudt, waarna de geïnteresseerden zelf aan de slag kunnen voor hun eigen case, en vragen kunnen stellen. Een betrokken eindgebruiker zal ook zijn ervaringen delen met de desbetreffende tool.

De tools die tijdens deze workshop vertegenwoordigd zijn:

  • Greenlease Menukaart – met Claudia Heimensen (JLL)en een platformlid
  • Greenlease Dashboard – met Arjen de Jong (Energy Matters) en een platformlid
  • Menukaart Prestatiecontracten – met Albert Hulshoff (AHB Consultancy), Marc Hopman (AT Osborne) en Claudia Reiner (voorzitter Platform Duurzame Huisvesting, namens Uneto VNI); eindgebruiker is Erasmus Universiteit
  • ISSO reeks Duurzaam Beheer en onderhoud – Bert Elkhuizen (Cofely NL) en Rob van Bergen (lid Platform Duurzame Huisvesting, namens ISSO)

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.