Hoe bespaart u energiekosten op gebouwen? U hoort het van ISSO op de Provada!


Hoe bespaart u energiekosten op gebouwen? U hoort het van ISSO op de Provada in Amsterdam.

‘Gebouwen gebruiken veel meer energie dan nodig is,’ aldus Rob van Bergen, directeur van ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector. ‘Met de methode Duurzaam Beheer en Onderhoud (DBO) kunnen we energiebesparing realiseren.’

Over de kostenbesparende methode vertelt Van Bergen tijdens een rondetafelgesprek op de Provada in Amsterdam-RAI op dinsdag 2 juni van 10.00 tot 11.00 uur. U kunt zich hier aanmelden. Van Bergen treedt op met Bert Elkhuizen, business solutions manager van adviesbureau COFELY en expert DBO.

ISSO-publicaties over duurzaam beheer en onderhoud

Die methode, compleet met stappenplannen en onderhoudscontracten, heeft ISSO gepubliceerd in een serie praktijkgerichte handleidingen over Duurzaam Beheer en Onderhoud.

De Provada is het jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Hier worden plannen, ideeën en visies gedeeld tussen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten. De Provada vindt plaats van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni van 10.00 tot 19.00 uur. De kosten variëren van € 49,50 tot € 95,- (excl. btw).