Platform Duurzame Huisvesting op de Vakbeurs Energie


Van 4 t/m 6 oktober vindt in de Brabanthallen de Vakbeurs Energie plaats: drie dagen in het teken van duurzame energieopwekking en energiebesparing. Op 6 oktober, de laatste dag van de beurs, verzorgt het Platform Duurzame Huisvesting een speciaal programma over de verduurzaming van vastgoed.

In het seminar “Voorbij de barrières van verduurzaming!” aanschouwt u een ronde tafel gesprek tussen vooruitstrevende eigenaren, (ver)huurders, beheerders en installateurs over verduurzaming met een keten-aanpak. Vervolgens hoort u het verhaal van het World Trade Center Schiphol, over energie besparen en kwaliteit verbeteren zonder aanpassingen aan gebouw en installaties, maar mét resultaatcontract en innovatieve monitoring. Tot slot vertelt Bram Adema, met zijn team verduurzamer van meer dan 20.000 gebouwen in 7 landen, hoe een online applicatie verduurzaming kan versnellen en vergemakkelijken.

Aanmelden voor de beurs is gratis (tot 3 oktober) en kan via www.energievakbeurs.nl.

Programma Platform Duurzame Huisvesting op de Vakbeurs EnergiePlatform Duurzame Huisvesting

 13.00 – 14.30     Seminar Platform Duurzame Huisvesting “Voorbij de barrières van verduurzaming!”

Over knelpunten en oplossingen voor verduurzaming met een keten-aanpak

Een rondetafelgesprek tussen vooruitstrevende eigenaren, (ver)huurders, beheerders en installateurs, over de businesscase van verduurzaming, met ieders eigen rol en motivatie daarin. Maar vooral over de bijbehorende barrières, mogelijke oplossingen daarvoor, tips, en hulpmiddelen voor een succesvolle samenwerking.

> Lees meer…

 

15.00 – 15:45     Kennissessie Platform Duurzame Huisvesting – WTC  “World Trade Center Schiphol” WTC Schiphol Airport

 Energiebesparing en kwaliteitsverbetering met Duurzaam Beheer en Onderhoud

Over energie besparen en kwaliteit verbeteren zonder aanpassingen aan gebouw en installaties, maar mét resultaatcontract en innovatieve monitoring. Een aanpak gericht op glasheldere afspraken (ISSO 102) en objectieve monitoring (ISSO 103), zodat managementinformatie uit het onderhoudsproces wordt verkregen. Het resultaat? Gegarandeerde energiebesparing en comfortverbetering voor gebouw en gebruiker.

> Lees meer…

 

16.00 – 16:45     Kennissessie Platform Duurzame Huisvesting – CFP “Booking.com als inspiratie voor de verduurzaming van Bram Ademagebouwen”

Grootschalige doorbraak duurzame gebouwen door succesvolle internetpropositie

Over slimme tools die inzicht geven in energiebesparingsmogelijkheden. Bram Adema, met zijn team verduurzamer van meer dan 20.000 gebouwen in 7 landen, laat zien hoe een online applicatie verduurzaming kan versnellen en vergemakkelijken met inzicht in duurzaamheidspotentieel op gebouw- of portefeuilleniveau, gegarandeerde besparingen, benodigde investeringen en mogelijke financieringen.

> Lees meer…