Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL)


Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) is dé belangenbehartiger voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De organisatie vertegenwoordigt meer dan honderd vastgoed- en VvE-managementondernemingen, hier werken circa drieduizend vastgoedprofessionals. Een belangrijke doelstelling van VGM NL is het professionaliseren van de vastgoedmanagementsector als geheel en de Vastgoed- en VvE-manager in het bijzonder. De bij VGM NL aangesloten vastgoed- en VvE managers zijn, mede op basis van informatie uit de VGM NL Database, goed opgeleide vakmensen met kennis van zaken.

Trends en ontwikkelingen

VGM NL monitort trends in de vastgoedsector, veranderingen in wet- en regelgeving en andere relevante ontwikkelingen en werkt samen met haar leden aan de ontwikkeling van innovatief en duurzaam vastgoed- en VvE beheer.

Website: www.vgm.nl