UPDATES

Deel uw basisgegevens voor onderzoek inventarisatie energieprestatiecontracten

Door Redactie - 14 februari 2017

Tags:

Om een beter zicht te krijgen op de markt rondom Energieprestatiecontracten voert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een onderzoek uit naar de in 2016 afgesloten contracten. Bedrijven die energiediensten leveren via een energieprestatiecontract worden uitdrukkelijk verzocht om enkele basisgegevens te delen met RVO. RVO zal hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee omgaan. De geaggregeerde resultaten worden gebruikt in rapportages naar de ministeries, naar Europa en worden verspreid via media.

Dit bericht verscheen eerder op Guarantee-project.eu

Als leverancier van energiediensten verzoeken we u mee te doen aan dit onderzoek
Klik hier voor de start van het onderzoek.

ESCoNetwerk en RVO benaderen tegelijk de doelgroep van leveranciers van energiediensten. U hoeft het onderzoek maar één keer in te vullen.