Expert Meeting: Waardebepaling en certificering van commercieel vastgoed


Op 12 september vindt de ‘Expert Meeting: Waardebepaling en certificering van commercieel vastgoed’ plaats in Amsterdam.

Voor een gedegen ontwikkeling van commercieel vastgoed in Nederland nu en in de toekomst is duurzaamheid een essentieel thema. Daarbij maken we geen onderscheid tussen de verschillende functies van het commerciële vastgoed. Kantoren, logistiek of de retail: alles komt aan bod. Bij elke vastgoedfunctie komen andere duurzame uitdagingen kijken. Belangrijke voorbeelden van vraagstukken uit de markt zijn building performance, energie-efficiëntiemaatregelen en investeringsrisico.

Het certificeren van vastgoed is een belangrijke manier waarop duurzaamheid gekwalificeerd kan worden en waardebepaling is een essentieel onderdeel van de investering in vastgoed. Op dit moment is het echter nog zeer lastig om de waarde van duurzaamheid in kaart te brengen. Werk en praat mee tijdens deze interactieve Expert Meeting aan initiatieven om vorm te geven aan de verschillende modellen voor waardebepaling.

Voor wie?

Deze expert meeting is specifiek bedoeld voor senior vastgoedprofessionals, werkzaam bij o.a. vastgoedontwikkelaars en beleggers, vastgoedmanagement organisaties en adviesbureaus, taxateurs en makelaars die verantwoordelijk zijn voor de (advisering m.b.t. de) exploitatie van bestaande kantoren. Deelname is kosteloos.

Het volledige programma is hier terug te vinden. Inschrijven voor de Expert Meeting kan via dezelfde link.

Bron: Duurzaamgebouwd.nl