Initiatieven voor verduurzaming en vergroening van bedrijventerreinen


Bent u betrokken bij verduurzaming van bedrijventerreinen? Kom dan naar de werkplaats Verduurzaming Bedrijventerreinen: de rol van Groen op 12 september 2017.

Dit bericht verscheen eerder op rvo.nl.

In samenwerking met de provincies Noord-Brabant en Utrecht organiseert RVO.nl een werkplaats Verduurzaming Bedrijventerreinen: de rol van Groen. Het doel is om initiatieven voor vergroening van bedrijventerreinen verder te brengen.

Programma

In de werkplaats doet u inspiratie op van anderen én kunt u uw (potentiële) casus of vraagstuk(ken) inbrengen. De deelnemers en aanwezige experts verkennen de samenwerkingsmogelijkheden, identificeren succesfactoren en delen ervaringen en tips.

  • Welkom door dagvoorzitter Margreet van Gastel, Ambassadeur Energie-uitdagingen 2020, voorzitter Commissie duurzame bedrijventerreinen Gelderland, oud-wethouder Arnhem.
  • Hilco van der Wal, gemeente Amersfoort, neemt u mee voor een wandeling Verkenning van bedrijventerrein De Hoef en haar omvormingsplannen naar Woon-werkgebied.
  • Robbert Snep, Wageningen University & Research, Waarde creëren met Groen op bedrijventerreinen.
  • Owen Zachariasse, Cherry Tree Consultancy, Cradle to cradle bedrijvenpark 20|20 Hoofddorp: Van idee naar realisatie. Hoe zet je het concept in de markt en hoe spreekt het de bedrijven aan?
  • Marnic Aarts en Simon Dona, provincie Noord-Brabant, Brainport Innovation Campus: Van ambitie naar realisatie. Vijf zaken waarvan men wakker lag en hoe deze werden opgelost.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Bron: rvo.nl