Studiedag verplicht energielabel C voor kantoren


Vanaf januari 2023 moeten kantoorpanden verplicht minimaal een energielabel C dragen. Zo niet, dan worden ze simpelweg gesloten! Banken gaan deze verplichting al per 1 januari hanteren voor financiering! Voldoen uw panden al?

Wat betekent deze urgentie voor u? Hoe pakt u de energietransitie zo effectief en kostenefficiënt mogelijk aan? Dat hoort u van de betrokken experts tijdens de studiedag Verplichte Energielabel C Kantoren 2017, onder leiding van de verantwoordelijke rijksambtenaar Selina Roskam, RVO.

In 1 dag krijgt u:
• Uitgangspunten Overheid/RVO
• Energie Scan Gebouwen en Haalbaarheidsanalyses
• Stapsgewijze aanpak verduurzaming
• Financiering en Subsidiemogelijkheden
• Praktijkcasussen: lessons learned + quick wins

Het volledige programma is hier terug te vinden.

U kunt zich hier inschrijven. Als u zich inschrijft met kortingscode SR50, krijgt u 50 euro relatiekorting.