PDH Kenniscafé: ‘Slimme gebruikers willen slimme gebouwen’


Gebouwen kunnen veel energiezuiniger en slimmer worden dankzij geavanceerde technische systemen. Dat levert grote meerwaarde op: een lagere CO2-uitstoot, een hogere arbeidsproductiviteit en een lagere total cost of ownership. Technische systemen leveren op de langere termijn zelfs een waardestijging van het vastgoed op. Daar gaat het om!

De werkelijkheid is echter weerbarstiger. Na lang wikken en wegen moeten kantoren vanaf 2023 voldoen aan energielabel C. Het is nog niet bekend wanneer de eisen verder worden aangescherpt. Dat is een gemiste kans, want we kunnen nu al véél meer doen door gebouwen niet alleen te verduurzamen, maar er in één keer smart buildings van te maken. In het buitenland gebeurt dat al volop; wij dreigen hier als Nederlandse vastgoedwereld de slag te gaan missen.

Tafelgasten

Onder leiding van Jaap Dijkgraaf, TVVL, gaan de sprekers Doekle Terpstra, UNETO-VNI, Martijn Roordink, Directeur Spaces, Simon Braaksma, Royal Philips, Bas van Holten, CEO Merin en Huub Keizers van TNO Energie Gebouwde Omgeving in op de enorme kansen die we hebben om vastgoed comfortabeler, energiezuiniger, slimmer en waardevoller te maken. Platform Duurzame Huisvesting nodigt u uit om mee te discussiëren over de toekomst van ons vastgoed.

Aanmelden

28 maart | 16:00 – 19:00 uur
U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Graag vernemen we of we op uw aanwezigheid mogen rekenen tijdens het PDH Kenniscafé. Het PDH Kenniscafé is interessant voor: vastgoedeigenaren, financiers, beheerders, overheden, toeleveranciers.

U kunt u aanmelden via communicatie@platformduurzamehuisvesting.nl, door hierbij uw voor- en achternaam, bedrijfsnaam en functie te vermelden.

Praktische informatie

Locatie: De Hall, Korenmolenlaan 4, Woerden
De HALL ligt ongeveer 5 min. rijden vanaf afrit Woerden (A12) en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het Platform Duurzame Huisvesting is de regiepartner en het aanspreekpunt in de vastgoedsector voor het versneld grootschalig verduurzamen van de Nederlandse bedrijfshuisvesting.