Building Holland: Gebouwen van de toekomst


Hoe ontwerpen wij gebouwen in 2025? En waar gaat het eigenlijk om bij duurzaam bouwen? En op welke manier kunnen slimme gebouwen meer waarde leveren voor de eindgebruiker? Antwoorden op deze en andere vragen komen aan bod in drie korte filmpjes over de toekomst van de bouw.

Slim Ontwerpen

Duurzame Gebouwen

Slimme Gebouwen

De filmpjes zijn een gezamenlijke productie van BAM, Autodesk, Rabobank, Van Wijnen, IBM, Nieman, VORM, ProptechNL en Constructief.

Praat mee!

We willen je inspireren en laten zien hoe wij er naar kijken. Om samen de dialoog aan te gaan. Wil je verder praten over dit thema? Kom dan gratis op 17 (SLIM ONTWERPEN), 18 (DUURZAME GEBOUWEN) of 19 april (SLIMME GEBOUWEN) naar de meet-ups van Blikvangers Bouwen van 10.45 tot 12.00 uur op Building Holland. Registreren kan hier.