Het Fijnstofproject, de oplossing voor schone lucht


In 2018 starten TVVL en VCCN met een 3-jarig praktijkonderzoek, waarmee nieuwe inzichten worden opgedaan om de hoeveelheid fijnstof in en om gebouwen te reduceren. Doel van dit onderzoek is om inzichtelijk te maken met welke maatregelen de verhouding tussen fijnstof in binnen- en buitenlucht positief is te beïnvloeden door toepassing van fijnstof werende maatregelen.

De organisatie is enorm verheugd dat zowel het Longfonds als de Stichting Promotie Installatietechniek (PIT) hun steun aan dit project hebben toegezegd. Naast de bijdrage van TVVL, VCCN, PIT en het Longfonds wordt nog gezorgd naar partners in de sector.

Doe mee en ontmoet de professionals

Op dinsdag 22 mei geven de betrokken professionals een toelichting op het onderzoek, waarmee een zichtbare stap gezet kan worden naar gezonde lucht in gebouwen en omgeving. Ook het belang van gezonde lucht wordt opnieuw op de kaart gezet vanuit de gezondheidszorg, wetenschap en ontwikkelingen in installatietechnieken.

Om de meetapparatuur in de gebouwen in te kunnen zetten, de resultaten te analyseren en het juiste pakket aan maatregelen af te stemmen en te kunnen implementeren, is de steun van partners cruciaal. Na afloop van deze bijeenkomst doen we dan ook de volgende oproep: Word Donateur, Ambassadeur of Partner en help mee aan een schone lucht voor iedereen!

Download hier de folder met meer informatie.

De sprekers:

Jojanneke van Hardeveld, Projectleider Gezonde Lucht bij Longfonds
Atze Boerstra, Projectleider gebouw 1 (kantoor)
Bob Ursem, Projectleider gebouw 2 (clean room)
Theo Ockhuijsen, Bestuurslid TVVL
Eric Stuiver, Voorzitter VCCN

Details

De oplossing voor schone lucht
Dinsdag 22 mei 2018
14.00 – 17.30 uur
Intechniumgebouw, Woerden

Aanmelden

Doe mee en ontmoet de professionals van het Fijnstofproject op dinsdag 22 mei in Woerden. Klik op onderstaande link om je aan te melden en draag bij aan een schone lucht voor iedereen!

Meld je hier aan!

Bron: TVVL