Huub Keizers over aardgasvrij wonen bij NRC live Energieserie


Huub Keizers, programmamanager Energie Gebouwde Omgeving bij TNO en vertegenwoordiger van de Nederlandse kennisinstellingen in het Platform Duurzame Huisvesting, spreekt op 24 mei over aardgasvrij wonen bij de NRC live Energieserie.

Eerder organiseerde het NRC in samenwerking met TNO al een succesvolle liveserie over de energietransitie. De nieuwe serie van vijf avonden, waarvan er al twee zijn geweest, heeft als doel om met effectieve initiatieven tastbare doelen te bereiken. Hoe kunnen het bedrijfsleven en de overheid de energietransitie versnellen? In deze serie wordt gesproken over ‘de energieproducerende wijk, aardgasvrij wonen, de businesscase van energiebesparing, en duurzaam vervoer,’ aldus TNO.

Huub Keizers vertelt donderdag 24 mei dus over aardgasvrij wonen. Naast zijn werkzaamheden als programmamanager bij TNO en vertegenwoordig van het Platform Duurzame Huisvesting, heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van materialen, systemen en chemie.

Op donderdag 14 juni wordt gesproken over de businesscase van energiebesparing, op donderdag 5 juli staat duurzaam vervoer centraal.

Aanmelden voor één van de avonden kan hier.

Bron: TNO

Beeld : Freepik / jannoon028