RVO themasessies tijdens Dutch Green Building Week


Bent u benieuwd hoe Nederland de bestaande gebouwde omgeving verduurzaamt en aansluit bij het Klimaatakkoord van Parijs? Kom dan tussen 24 en 28 september naar de Dutch Green Building Week 2018.

De DGBW is in het leven geroepen om alle initiatieven op het gebied van duurzaamheid in relatie tot de gebouwde omgeving in de spotlights te zetten.

Het thema van deze editie is Paris Proof. Dit thema sluit aan bij het Deltaplan Duurzame Renovatie. Dit plan beoogt gebouwen in Nederland grondiger en sneller te renoveren en te verduurzamen. Op verschillende locaties in Nederland zijn er activiteiten. Ook RVO.nl doet mee.

Programma

RVO.nl organiseert diverse kennissessies tijdens de Dutch Green Building Week. Elke dag staat een andere doelgroep centraal: retail, MBO scholen, bedrijfshallen, ziekenhuizen en kantoren. Met interessante sprekers, actuele vraagstukken en bruikbare handvatten brengt RVO u de kennis en antwoorden op ‘zo ga je echt tot energiebesparing komen’.

Benieuwd naar de invulling van de kennissessies? Bekijk de informatie over de kennissessies. De invulling van de kennissessies is nog in ontwikkeling, deze kan dus nog veranderen.

Lees hier een eerder bericht over de DGBW.