World Workplace Europe meets Facility for Future in Amsterdam


De Kromhouthal in Amsterdam is op 20, 21 en 22 maart 2019 het toneel van Facility for Future en World Workplace Europe. IFMA, de International Facility Management Association, en FMN, de Nederlandse beroepsvereniging voor het facilitaire domein, slaan samen met de partners van Facility for Future de handen ineen voor een eenmalige combinatie van deze twee events.

Dit bericht verscheen eerder op FMN.

IFMA organiseert in Amerika en Azië al jaren het goed bezochte event World Workplace en bracht dit concept twee jaar geleden ook naar Europa. Na Stockholm en Barcelona komt dit event nu naar Amsterdam. FMN organiseerde in 2017 al een succesvolle editie van Facility for Future en krijgt nu de mogelijkheid om dit event in een vernieuwde opzet te organiseren. FMN-voorzitter Natalie Hofman: ‘De komst van World Workplace Europe 2019 naar Amsterdam is echt een unieke kans om de internationale context van ons vakgebied te koppelen aan de nationale relevantie.’ Ook Lara Paemen, director IFMA Europe, ziet in de combinatie een mooie samenwerking: ‘IFMA-leden uit Europa, maar ook uit de rest van de wereld, krijgen de mogelijkheid om in een mooie ambiance interessante voorbeelden te zien van professioneel facility management.’

Tijdens een informatiebijeenkomst eerder deze zomer hebben FMN en IFMA de plannen aan een bredere groep van geïnteresseerde marktpartijen gepresenteerd. De reacties daar waren zeer positief en veelbelovend. Al eerder hadden de partners voor Facility for Future − Sodexo, ISS, Hutten en BAM FM − positief gereageerd op het voornemen om beide events te combineren. ‘We werken het programma en de prospectus op dit moment verder uit, zodat marktpartijen vanaf medio september kunnen inschrijven op een partnerpakket voor dit bijzondere event,’ meldt de FMN-voorzitter.

Over Facility for Future

Facility for Future is ontstaan vanuit de behoefte aan een inhoudelijk inspiratie-event binnen de facilitaire branche en wordt onder regie van FMN georganiseerd. De eerste editie van Facility for Future vond plaats in januari 2017. Met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is Facility for Future een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen.

Over World Workplace Europe

World Workplace is het originele allesomvattende leer- en netwerkevenement rond facilities en hoe deze te beheren. Het uitgebreide programma biedt meerwaarde aan FM-professionals op elk punt van hun carrière en in alle soorten faciliteiten. World Workplace Europe is de gouden standaard voor het ontdekken van nieuwe ideeën en wereldwijde technologie die van invloed zijn op de Europese FM-industrie. Naast boeiende sessies, workshops en netwerken, eindigt het evenement met Facility Tours waarbij deelnemers genieten van toegang achter de schermen op bijzondere locaties en van projecten in de gaststad. World Workplace Europe biedt een unieke kans om te leren, geïnspireerd te worden en te ontmoeten.

Bron: FMN

Beeld : Freepik / jannoon028