Enquête – Verbeteren van energieprestatie gebouwen met BIM


ISSO, kennisinstituut voor de bouw- en installatietechniek, heeft een enquête opgesteld voor huurders, eigenaren en gebouwbeheerders. Het doel van deze enquête is om de implementatie van Building Information Modelling (BIM) te beoordelen in relatie tot de energieprestatie van gebouwen.

Deze enquête maakt deel uit van het Europese project Net-UBIEP (netwerk voor gebruik van BIM om de energieprestaties van gebouwen te verbeteren). Dit project is gericht op het verhogen van de energieprestaties van gebouwen door het breed verspreiden en versterken van het gebruik van BIM, tijdens de levenscyclus van het gebouw. Meer informatie over het project via de website: www.net-ubiep.eu.

De vragenlijst zal alle belanghebbenden van bouwprojecten aanspreken: (Semi)-overheden, professionals (ontwerpers, constructeurs, toezichthoudende ingenieurs), technici (installateurs/beheerders), huurders/eigenaren, bouwbeheer (facility managers, enz.) en andere belanghebbenden die betrokken zijn bij energie-efficiëntieprojecten in het algemeen.

De enquête is via deze link in te vullen: https://goo.gl/forms/wAXMnkcuU3KJFVFD2 

Beeld : Freepik / jannoon028