UPDATES

RVO.nl kennissessies op Building Holland

Door Redactie - 26 maart 2019

Tags:

RVO.nl geeft 9, 10 en 11 april een tiental kennissessies over verduurzamen in de gebouwde omgeving tijdens Building Holland. Building Holland is het innovatie-event voor de bouw, installatie- en vastgoedbranche in de RAI Amsterdam. Interessant voor onder meer gemeenteambtenaren, ondernemers en professionals die willen verduurzamen.

Dit bericht verscheen eerder op RVO.nl.

De gemeente Leeuwarden weet op een slimme manier de energietransitie socialer te maken. Zij lichten hun aanpak toe. Meer weten over hoe energie prestatie contracten helpen bij het verduurzamen van gemeentelijk vastgoed? Selina Roskam van RVO.NL vertelt u hier meer over. Ook interessant: het debat over natuurinclusief bouwen.

Gebouwde omgeving

Energielabel C, Informatieplicht. Elke gebouweigenaar of -gebruiker is verplicht om energie te besparen. Maar wie is verantwoordelijk en welke stappen moet u nemen om aan de wetgeving te voldoen? Selina Roskam vertelt u hoe het zit. Harry de Goede van RVO gaat in op de Energie Investeringsaftrek: een fiscaal interessante maatregel om energie te besparen.

Als sportvereniging energieneutraal? Kom naar de lezing ‘Energiebesparingen sportaccommodaties’ waar onder meer Hellebrekers vertelt over een tweetal all-electric zwembaden. Heeft u vragen over regelingen en subsidies die helpen bij het verduurzamen van uw pand? Kom dan naar de interactieve sessie waarin we u de mogelijkheid geven alle vragen te stellen.

Circulair bouwen

Meer geïnteresseerd in het thema circulair bouwen? Hans Scherpenzeel geeft u inzicht in onder meer de Transitieagenda Circulaire Bouweconomie en het uitvoeringsprogramma 2019.

Aanmelden voor Building Holland kan via deze website. Bekijk daar ook het volledige programma.

Bron: RVO