Schrijfdag voor innovaties rond aardgasvrij bouwen


Om bedrijven en consortia te helpen die subsidie willen aanvragen binnen de ‘DEI+ Innovaties Aardgasvrij’ regeling, organiseert TKI Urban Energy nog één keer een zogenaamde Schrijfdag, op 10 juli. Innovatiecoaches helpen met het beantwoorden van inhoudelijke en technische vragen om de DEI+ Innovaties Aardgasvrij-regeling aan te vragen, een subsidie voor aardgasvrije woningen en utiliteitsgebouwen.

Via de link op de website van Topsector Energie kan een zaal en/of spreekuur gereserveerd worden. Ook kan een spreekuur ingeboekt worden om gericht advies in te winnen bij een adviseur van TKI Urban Energy, of om vragen over de regeling te stellen.

Duurzaam Gebouwd schrijft dat de subsidiepot ruim 11 miljoen euro omvat. ‘Deze is voor ongeveer een derde deel aangesproken. De regeling sluit op 13 augustus of wanneer het budget is uitgeput.’

Bronnen: Topsector Energie & Duurzaam Gebouwd

Beeld : Freepik / jannoon028