Subsidieregeling energiebesparing eigen huis open


Op 15 augustus 2019 is de gewijzigde regeling Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) gepubliceerd in de Staatscourant. Dit betekent goed nieuws voor woningeigenaren en VvE’s. De subsidieregeling voor eigenaar én bewoner gaat op 2 september weer open en VvE’s kunnen er langer gebruik van maken.

Dit bericht verscheen eerder op RVO.nl.

De SEEH stimuleert woningeigenaren in het uitvoeren van energiebesparende maatregelen aan hun woning. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert de SEEH uit in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Heropening SEEH voor eigenaar en bewoner

De subsidie voor eigenaar en bewoner kunt u per 2 september 2019 aanvragen. Wilt u energiebesparende of isolerende maatregelen uit laten voeren in uw eigen huis? Check dan of u in aanmerking komt voor deze vernieuwde subsidieregeling. Op de website van RVO staat alle informatie over de energiebesparende maatregelen, de voorwaarden en het aanvraagproces van de subsidie.

De subsidieregeling voor VvE’s is hier terug te vinden.

Informatiebijeenkomst SEEH eigenaar en bewoner

Op 26 september 2019 is er een informatiebijeenkomst over de heropening van de SEEH eigenaar en bewoner. Deze bijeenkomst is er voor bouwbedrijven, gemeenten en andere stakeholders. Meer informatie vindt u op de webpagina Informatiebijeenkomst SEEH.

Meer weten?

Bron: RVO