TVVL Matchmaking Kennisontwikkeling over 4 projecten


Kennisontwikkeling heeft bij TVVL een centrale rol en vindt plaats in vele uiteenlopende projecten en onderzoeken. Tijdens Matchmaking TVVL Kennisontwikkeling (het ochtendprogramma van de TVVL Techniekdag) geven de TVVL expertgroepen, Impuls en communities een toelichting op vier projecten die zich op dit moment in de startfase bevinden. TVVL is op zoek naar mensen en bedrijven met gave ideeën of die op verschillende manieren een bijdrage kunnen leveren aan een van deze projecten.

Dit bericht verscheen eerder op TVVL.

De projecten

Betere afstemming tussen vraag en aanbod van energie

TVVL Expertgroep Klimaattechniek zoekt antwoord op de vraag hoe de kwaliteit van energielevering kan worden geborgd en tegelijkertijd optimaal gebruik gemaakt kan worden van duurzame energiebronnen. Help jij hen mee een antwoord te vinden?

Meer informatie.

Vuistregel wiki installatietechniek

Om de kennis m.b.t. vuistregels in de installatietechniek beter te ordenen en via internet toegankelijk te maken wil de TVVL Expertgroep Klimaattechniek een ‘vuistregel wiki’ opstellen. Help jij mee?

Meer informatie.

Ontwikkelen configurator klimaatinstallatie

Het uitzoeken van een nieuwe auto doe je simpel en snel via een uitgebreide configurator. Dit moet ook mogelijk zijn voor de keuze van de juiste klimaatinstallatie, vindt TVVL Expertgroep Klimaattechniek. Lever jouw bijdrage als jij dit ook vindt!

Meer informatie.

Optimaliseren warmtapwaterconcepten hoogbouw

TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken wil een overzicht geven van de mogelijkheden om warmtapwatersystemen voor hoogbouw te optimaliseren, zodat beter kan worden voldaan aan de BENG eisen. Hoe kun jij hen hierin ondersteunen?

Meer informatie.

Lunch en middagprogramma

Na afloop van Matchmaking TVVL Kennisontwikkeling staat er tussen 12.00 – 12.45 uur een lunch voor je klaar. Na de lunch start het middagprogramma van de TVVL Techniekdag. Meld je hiervoor apart aan via de volgende link: TVVL Techniekdag 2019.

Alle activiteiten vinden plaats op het Landgoed Kasteel De Vanenburg in Putten. Dit landgoed is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A28 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie en aanmelden via de website van TVVL.

Bron: TVVL

Beeld Social connections: TVVL / TVVL