FMN Student Awards 2019 voor onderzoek naar milieubewust gedrag kantoormedewerkers


Masterstudent Annabel Jansen is dit jaar uitgeroepen tot één van de winnaars van de FMN Student Awards 2019. Zij onderzocht in haar ‘Use the user’ hoe je door milieuvriendelijk gedrag van gebruikers te activeren de energieprestaties van gebouwen kunt verbeteren.

Dit bericht verscheen eerder op FMN.

Over het onderzoek van Annabel zei de vakjury: ‘Het onderzoek van Annabel legt een stevige basis onder vervolgonderzoek naar  gedragsbeïnvloeding van gebruikers van gebouwen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een duurzamere toekomst.’

In een eerste reactie op het winnen van de prijs zegt Annabel: ‘Ik ben supertrots op het winnen van de FMN Student Award! Nu is het tijd om iets te doen aan het milieubewuste gedrag van kantoormedewerkers en zo het energieverbruik te verminderen. Want samen kunnen wij het verschil maken.’

Bekijk hieronder de presentatie van Annabel:

Bachelorstudent Erik van Eerten won de FMN Student Award in de categorie bachelor. Lees de rest van het artikel op FMN.

Beeld FMN Student Awards Master: FMN / Robbert Frank Hagens