Bouw- en installatiekennis voor professionals beschikbaar in ISSO Open


ISSO, het kennisinstituut voor bouw- en installatietechniek, vervangt de KennisBank door ISSO Open. Op ISSO Open vind je als bouw- en installatietechnisch professional antwoord op alle vragen waar je in de praktijk tegenaan kunt lopen.

Dit bericht verscheen eerder op ISSO.nl.

In ISSO Open kun je met een licentie alle ISSO-kennisproducten onbeperkt raadplegen. Zo heb je alle actuele ISSO-kennis voor een vast bedrag per jaarbinnen handbereik. Het bedrag is afhankelijk van de licentie die je kiest.

Makkelijk zoeken en betere resultaten

Via een zoekbalk op ISSO Open kun je zoeken op een trefwoord. In de zoekresultaten zie je standaard de meest actuele versies van kennisproducten, maar eerdere versies zijn ook te bekijken. Het is ook mogelijk om te zoeken binnen een categorie, of naar een bepaalde productsoorten, zoals ISSO-Kleintjes of referentiedetails. Verder kun je binnen kennisdocumenten zoeken naar een term. Die zoekterm wordt gearceerd, zodat je direct ziet waar het staat.

Persoonlijk profiel

Heb je een licentie en ben je ingelogd dan heb je via je persoonlijke profiel snel toegang tot je favoriete documenten. In je persoonlijke omgeving vind je snel je favoriete documenten. Ook je laatst geraadpleegde documenten zie je overzichtelijk terug. Verder krijg je suggesties voor kennisproducten die interessant voor jou kunnen zijn.

Je vindt ISSO Open via deze link.
In dit heldere animatie filmpje zie je hoe ISSO Open werkt.

Bron: ISSO

Beeld : Freepik / jannoon028