UPDATES

Aan de slag met de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed? Volg dan deze webinars!

Door Redactie - 19 oktober 2020

Tags:

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) houdt een aantal webinars over de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Ook zijn er een aantal online ‘versnellingskamers’ in samenwerking met PIANOo.

Serie webinars over verduurzamen maatschappelijk vastgoed

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland klimaatneutraal zijn. Maar hoe pakt u verduurzamen slim aan? Hoe bekostigt u duurzame maatregelen? In een reeks van 4 webinars deelt RVO inspirerende voorbeelden en helpen ze deelnemers wegwijs te worden in de mogelijkheden. In elk webinar geven ze praktijkvoorbeelden uit een andere regio. Maar natuurlijk kan iedereen uit heel Nederland meedoen.

22 oktober – regio Noord
28 oktober – regio Zuid
6 november – regio Oost
9 november – regio West

Voor wie?

  • eigenaren van maatschappelijk vastgoed
  • mensen die verantwoordelijk zijn voor verduurzaming van gebouwen
  • aanbieders die een rol spelen in verduurzamen van gebouwen

Online

U volgt de bijeenkomst online via Zoom. Na de algemene programmaonderdelen die voor iedereen zijn, kunt u kiezen voor een van de aparte (break-out)sessies. Bij het aanmelden kunt u uw voorkeur aangeven.

Aanbesteden bij verduurzaming maatschappelijk vastgoed: de praktijk uitgelicht in 3 versnellingskamers

Dit najaar organiseren PIANOo en RVO 3 gratis online versnellingskamers voor en door overheden en maatschappelijke sectoren over het verduurzamen van hun vastgoed. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van gemeenten onderzoeken we hoe u de vraag in de markt kan zetten.

13 oktober – Versnellingskamer 1: Duurzame bouw/renovatie stadhuis, Deventer: heeft reeds plaatsgevonden, binnenkort terug te zien op www.pianoo.nl
27 oktober – Versnellingskamer 2: Duurzame nieuwbouw/vervanging Elfstedenhal, Leeuwarden.
10 november – Versnellingskamer 3: Nieuwbouw kleedgebouw de Nieuwe Lunet, Utrecht.

Meer informatie en de aanmeldformulieren op PIANOo.