Meld je aan voor de EZK Energy Award!


Het jaarlijkse EZK evenement over energiebesparing, duurzame opwek en hernieuwbare warmte vindt van 25 t/m 28 januari 2021 digitaal plaats: Partners in energie-uitdagingen 2021. Op de laatste dag wordt de EZK Energy Award uitgereikt. Aanmelden kan tot en met donderdag 19 november.

Dit bericht verscheen eerder op RVO.nl.

Werkt u als gemeente, ondernemer of adviseur aan duurzame warmte? Laat u zich dan gedurende deze dagen inspireren en informeren over alle actuele ontwikkelingen rondom energiebesparing en het opwekken van duurzame energie.

Online sessies

De verschillende online sessies zijn verdeeld in drie thema’s: proces-, gebouw- en gebiedsgerichte kansen en mogelijkheden. De eerste twee thema’s gaan over het verduurzamen van het proces en het gebouw door middel van energiebesparing, duurzame energieopwekking en gebruik van hernieuwbare warmte. Ook duurzame inkoop is daar onderdeel van. Bij het derde thema ‘gebiedsgericht’ hoort u meer over bedrijfsterreinen, warmtenetten, wijkaanpak, aardgasvrij, enzovoorts.

En ook al is het een online evenement; er is volop gelegenheid tot netwerken. Na afloop van het event bent u niet alleen op de hoogte van mooie initiatieven van Nederlandse ondernemers die werken aan de energietransitie. Uw kennis over duurzame warmte, energie besparen en duurzaam opwekken van energie is ook weer helemaal up-to-date.

Aanmelden en programma

Houd de RVO website in de gaten voor meer informatie over het programma en de mogelijkheid om u aan te melden.

Uitreiking EZK Energy Award 2020

Ook dit jaar maken bedrijven kans op de Energy EZK Award Bedrijven 2020. Bedrijven die in 2019 en/of 2020 uitblonken in energiebesparing en/of het duurzaam opwekken van energie kunnen zich nog tot en met 19 november 17:00 uur inschrijven voor deze award.

De Energy EZK Award wordt op de laatst dag, donderdag 28 januari, uitgereikt. Meld uw bedrijf nu nog aan en tip ook uw relaties en klanten om hetzelfde te doen! Meer informatie over de voorwaarden en het inschrijfformulier vindt u op rvo.nl/ezkenergyaward.

Bron: RVO

Beeld : Freepik / jannoon028