UPDATES

Facilitair managers vinden na corona het kantoor opnieuw uit

Door Redactie - 18 maart 2021

Tags:

Na corona werkt Nederland anders dan voor corona. Facilitair managers verleggen hun koers en stemmen de inkoop van facilitaire diensten af op een nieuwe werkelijkheid. Kantoren zien er straks anders uit dan voor de pandemie en thuiswerken is een blijvertje. Dat blijkt uit het Facility & Workplace Marktonderzoek 2021 dat FMN en TwynstraGudde tijdens de eerste dag van het congres World Workplace Europe ’21 hebben gepresenteerd.

Meer dan 600 facilitair professionals en tien grote leveranciers onthullen in het jaarlijkse Facility & Workplace Marktonderzoek waar zij de komende jaren hun budget aan besteden. Zij laten zien dat er grote veranderingen aan zitten te komen. Lees hier meer over het onderzoek en de resultaten.

Jaarlijks FM Facility & Workplace Marktonderzoek

Het Facility & Workplace Marktonderzoek wordt in opdracht van FMN uitgevoerd door TwynstraGudde. Dit jaar is er ook een online dashboard met extra data uit het onderzoek exclusief beschikbaar voor deelnemers van FMN. Je kunt het onderzoek downloaden op de website van FMN en TwynstraGudde. FM Marktonderzoek 2021

Bron: Persbericht FMN