Young Professional Event – webinar over gedragsverandering en verduurzaming


Young Professional Event houdt op woensdag 21 april een gratis webinar over gedragsverandering en verduurzaming: hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?

Eén van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen. Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!

Ben jij een young professionals, werkzaam in de vastgoedsector en houd jij je bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor jou! Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.

Dagvoorzitter Thomas Wellink (Adviseur Duurzaam Bouwen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Melanie Klösters (Gedragspsycholoog/Onderzoeker bij TNO Energietransitie Studies) en Rik Altena (Energie- en Beleidsadviseur bij adviesbureau DWA) laten je zien dat vanuit gedragsinzichten, inzicht gegeven kan worden op welke manier je effectief kan communiceren over verduurzaming om mensen te bewegen.

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Create the change, ben jij erbij?

Aanmelden

Meld je hier aan voor het eerste gratis Webinar van Young Professional event op woensdag 21 april 2021 om 10:00 uur.

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Mylenne Hamaker via m.hamaker@tvvl.nl.

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL die, in samenwerking met IVBN, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, De Bouwcampus, Rijksvastgoedbedrijf, RVO, Adviesbureau DWA, Alba Concepts, Niemand Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies, samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.