UPDATES

Webinar #2: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe voorkom je weerstand?

Door Redactie - 5 mei 2021

Tags:

Young Professional Event houdt op vrijdag 21 mei om 10:00 uur een gratis webinar over gedragsverandering en verduurzaming: hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?

Eén van de grootste belemmeringen om te verduurzamen zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen. Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!

Meld je hier aan voor het gratis webinar op vrijdag 21 mei om 10:00 uur.

Vaak is er weerstand om tot het gewenste gedrag te komen en is het rijden met de handrem erop. Maar hoe kan jij als young professional het belangrijke verschil maken in jouw directe omgeving? Wat heb jij nodig om de verandering die dat vraagt binnen een organisatie te realiseren? Hoe kan jij ervoor zorgen dat duurzaamheid niet langer optioneel is, zoals thema’s als veiligheid en gezondheid dat al lang meer niet meer zijn?

Dagvoorzitter Jip van Grinsven (Consultant Duurzaamheid bij Alba Concepts), Marlies Kok (Communicatie en Gedragsdeskundige bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Allard Lambers (Expert Duurzaamheid en Comfort bij Rijksvastgoedbedrijf) geven antwoorden op deze vragen. Daarnaast laten we je ook het BLOEI-instrument zien, dat het Rijksvastgoedbedrijf heeft ontwikkeld, tijdens het webinar. Dit instrument is onderdeel van de transitie naar een circulaire economie. Zo helpt BLOEI je bijvoorbeeld afwegen welke circulaire strategie het beste bij jouw opgave past. Met gedragsinzichten over weerstand en ervaringen vanuit het Rijksvastgoedbedrijf geven we je nieuwe inzichten en antwoord op de vraag: hoe voorkom je weerstand?

Create the change! En meld je nu aan voor het tweede gratis Webinar van Young Professional event op vrijdag 21 mei 2021 om 10:00 uur

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Mylenne Hamaker via m.hamaker@tvvl.nl.

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL die, in samenwerking met IVBN, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, De Bouwcampus, Rijksvastgoedbedrijf, RVO, Adviesbureau DWA, Alba Concepts, Niemand Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies, samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.