UPDATES

Young Professional Event was groot succes, bekijk hier de aftermovie!

Door Redactie - 11 oktober 2021

Tags:

We weten al tientallen jaren dat we duurzamer moeten omgaan met de aarde, maar nog steeds lukt dat niet. We hebben niet meer innovatie of meer geld nodig, maar een andere houding. Duurzame gedragsverandering dus. Maar hoe doe je dat? En hoe krijg je de mensen om je heen daarin mee? Dit is waar het Young Professional Event om draaide.

Met 200 deelnemers, 13 partners, 2 keynote-sprekers en 7 verschillende workshops was het eerste live Young Professional Event een groot succes! Trots dat we hier als Platform Duurzame Huisvesting een bijdrage in hebben kunnen leveren. Bekijk hier de aftermovie en wie weet, tot volgend jaar!

Young Professionals Event ‘Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie!’ aftermovie – YouTube