Informatiebijeenkomst Europese subsidies en het Klimaatakkoord


De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert op 13 december een informatiebijeenkomst over Europese subsidies en het Klimaatakkoord. Welke kansen bieden de Europese subsidieregelingen voor natuur- en milieuprojecten?

Dit bericht verscheen eerder op rvo.nl.

Vraagt u zich af van welke Europese regelingen u gebruik kunt maken voor uw natuur- en milieuprojecten? En hoe u een steentje kunt bijdragen aan het Nederlandse Klimaatakkoord? Kom dan op 13 december 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Laat u tijdens deze dag informeren, inspireren en breidt uw netwerk uit. Leer meer over het Europese Klimaatakkoord, welke Europese programma’s hierbij aansluiten en hoe u die kunt ondersteunen.

Programma

De dag start om 9.45 uur. Hilda Feenstra geeft een keynote over de dreigende klimaatveranderingen, duurzaamheid en hoe we hiervoor verandertrajecten in gang kunnen zetten. Op nationaal en internationaal niveau. Daarna volgt een interviewsessie over succesvol gerealiseerde projecten.

In de middag kunt u parallelle sessies van diverse Europese programma’s bijwonen: INTERREG, LIFE, Horizon 2020 en CEF/TEN-T. De dag eindigt om 17.00 uur met een borrel.
Benieuwd naar het programma? Bekijk hier het programma.

Meld u aan

U kunt zich kosteloos aanmelden via het registratieformulier. Meld u aan.

Meer weten?

Bron: rvo.nl