PARTNER

Binnenklimaat Nederland

Binnenklimaat Nederland, voorheen de Vereniging van Luchttechnische Apparaten (VLA), stelt het belang van een gezond binnenklimaat voorop en lobbyt om invulling te geven aan de missie: ‘gezonde binnenlucht voor iedereen’. Binnenklimaat Nederland maakt werk van een gezond binnenklimaat voor iedereen.

Wat doet Binnenklimaat Nederland?
Binnenklimaat Nederland zet zich als ambitieuze en actieve vereniging in om een gezond binnenklimaat te realiseren. Samen zetten we ons in voor gezond binnenklimaat overal, altijd én voor iedereen.

Hoe ziet de achterban van Binnenklimaat Nederland eruit?
De aangesloten leden zijn fabrikanten, leveranciers en dienstverlenende organisaties van ventilatie- en filtersystemen, lucht- en klimaattechnologie en producten en diensten op het gebied van koelen en verwarmen. De leden zijn actief binnen alle sectoren, waaronder: wonen, werken, leren, verzorgen en recreëren.

Hoe werkt Binnenklimaat Nederland aan de verduurzaming van de utiliteitsbouw?
De gebouwde omgeving wordt energiezuiniger en luchtdichter. Daarbij zijn we 90% van onze tijd binnen. Dit maakt dat een gezond binnenklimaat belangrijker is dan ooit. Wij geloven dat het vergroten van bewustwording in combinatie met de juiste toepassing van technologie het antwoord is, om terug te keren naar een gezond binnenklimaat, altijd en overal, voor iedereen.


Vragen aan Remi Hompe

Wat hebben Platform Duurzame Huisvesting en Binnenklimaat Nederland aan elkaar?
Wij geloven dat duurzaamheid en een gezond binnenklimaat hand in hand kunnen gaan, mits de technologie in het gebouw op de juiste manier is ingeregeld. Hier is kennis voor nodig. We kunnen hier elkaar mee versterken.

Kan je een succes benoemen van de samenwerking tussen Binnenklimaat Nederland en Platform Duurzame Huisvesting? 
In het verleden zijn er succesvolle samenwerkingen geweest met VLA. Voor nu kijken we naar nieuwe successen op het gebied van onze opleidingen onder de aandacht brengen.

Gegevensbinnenklimaat nederland

Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer

www.binnenklimaat-nederland.nl

Contactpersoon:
Remi Hompe

Remi Hompe Binnenklimaat Nederland