PARTNER

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis

Technisch dienstverleners en installateurs

De technisch dienstverleners en installateurs binnen onze vereniging richten zich op ontwerp, advies, uitvoering en beheer van technische installaties in nagenoeg alle marktsegmenten van Nederland. Ze bedienen zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt, waar ze actief zijn in de private en publieke sector. Van woningbouw en utiliteitsbouw, van industrie tot infrastructurele sector, overal zorgen onze leden voor de slimme techniek waar Nederland op draait.

We zijn een bepalende sector voor de toekomst van ons land, met veel daadkracht en innovatie. Van alle bedrijven die in de installatiebranche actief zijn, hebben er circa 5.000 het lidmaatschap van Techniek Nederland. Gemeten naar omzet, vertegenwoordigen we maar liefst 80% van de branche.

Elektrotechnische detailhandel

De technische detailhandel bestaat uit winkelbedrijven die steeds slimmere technische – vaak huishoudelijke – apparaten verkopen, installeren, repareren en/of onderhouden. Techniek Nederland vertegenwoordigt 1.350 van deze bedrijven.

Al onze leden samen bieden werkgelegenheid aan ruim 130.000 mensen en realiseren een jaarlijkse omzet van meer dan 16 miljard euro.

Gegevenswebsite: www.technieknederland.nl
Contactpersoon: Thomas Piessens