PARTNER

ISSO

ISSO is het kennisinstituut voor bouw- en installatietechniek. ISSO is er voor vakmensen die zorgen voor gezonde, veilige en duurzame gebouwen.

Wat doet ISSO?
ISSO heeft als motto: beter weten, beter bouwen. We voorzien de professionals in de gebouwde omgeving van vakkennis, via ons platform ISSO Open.

Hoe ziet de achterban van ISSO eruit?
Alle professionals die werken aan een veilige, gezonde, duurzame en functionele gebouwde omgeving.

Hoe werkt ISSO aan de verduurzaming van de utiliteitsbouw?
Wij geven via ons platform ISSO Open professionals die woningen of gebouwen willen verduurzamen antwoord op de vraag: hoe doe ik dat dan? Hiervoor ontwikkelen we de (technische) kennis die zij nodig hebben.


Vragen aan Berend Koudstaal

Wat hebben Platform Duurzame Huisvesting en ISSO aan elkaar?
Wij werken samen aan de kennis die nodig is voor een veilige, gezonde, duurzame en functionele gebouwde omgeving. Je vindt die kennis op ons platform ISSO Open.

Wat is jouw persoonlijke drijfveer om bij te dragen aan Platform Duurzame Huisvesting?
In de gebouwde omgeving spelen vele thema’s: duurzaamheid, circulariteit en leefbaarheid. Ik houd wel van een uitdaging en zet mij graag in om de gebouwde omgeving beter te maken.

Kan je een succes benoemen van de samenwerking tussen ISSO en Platform Duurzame Huisvesting? 
De website van Platform Duurzame Huisvesting staat vol met mooie instrumenten die door het Platform in samenwerking met partners ontwikkeld zijn om knelpunten in de verduurzaming op te lossen. Het zijn de successen van het samenwerken als Platform Duurzame Huisvesting.

GegevensWeena 505 (33e verdieping)
postbus 577
3000 AN Rotterdam

www.isso.nl

Contactpersoon:
Berend Koudstaal

Berend Koudstaal ISSO